Hoe maak je een startpagina

Het is enorm gemakkelijk om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een dergelijk script is een startpaginascript. Een startpagina script zorgt ervoor dat er amper technische kennis nodig is voor het beginnen van een startpagina website. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen uitstekend te doen. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws erg makkelijk. Er bestaan verschillende RSS feeds die u enorm gemakkelijk aan uw website toevoegt. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website Eigen startpagina. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. U kunt per afzonderlijke link categorie de kleuren aanpassen. Het toevoegen van een nieuwe link rubriek is kinderlijk eenvoudig. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Tevens kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Verder kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Een widget toevoegen is uiterst eenvoudig. Zo kunt u het laatste nieuws tonen. Van iedere website waarvan u een feed kent kunt u de feed tonen.
Free Web Hosting