Startpagina website beginnen informatie

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Voor meer informatie over een startpagina script kunt u ook Eigen startpagina lezen. Als u de links in dat artikel volgt zult u uitkomen op de website van de aanbieder van een startpagina script. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. U installeert het script op uw webruimte. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Via een formulier op uw website kan een nieuwe gebruiker zich registreren. Het aanmelden van een eigen startpagina is vervolgens met dat gebruikersaccount mogelijk. U maakt met het gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe startpagina. Op een eigen startpagina kunnen naast links ook allerlei andere componenten worden geplaatst. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Met beheerrechten heeft u een breder scala aan mogelijkheden. Zo kunt u banners plaatsen die overal zichtbaar zullen zijn. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Een verzoek van de browser van een bezoeker wordt door het startpaginascript automatisch gekoppeld aan de juiste dochterpagina. De uit de database opgehaalde en getoonde gegevens worden aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting