FBME Bank Tanzania

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Een gevolg hiervan kan zijn dat er uiteindelijk betalingsproblemen bij FBME Bank gaan ontstaan. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME Tanzania problems een interessante tekst. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting