Beheer van uw startpagina

Kan men uw website nauwelijks vinden, dan heeft uw site niet veel waarde. Door een startpagina script slim in te zetten, kan de vindbaarheid worden verbeterd. U doet dan in feite aan een stukje linkbuilding om de website te promoten. Zoekmachines moeten een keuze maken uit de beschikbaar gekomen nieuwe websites bij de indexering. Hoewel uw website voor u uiteraard belangrijk is, zijn er nog veel meer sites. Veel van deze sites hebben al wat meer pagina’s.Wat ook van belang is, is het aantal links naar uw website vanuit andere sites. En dit zijn toch factoren die een rol spelen bij het online gevonden worden.

Bent u benieuwd naar hoe u een startpagina script kunt inzetten hiervoor? Het artikel Eigen startpagina online zetten voorziet u van meer info. De pagina voorziet u van de benodigde tools. Zou u externe expertise moeten inhuren voor de vindbaarheid, dan weet u niet wat er achter de schermen gebeurt.

Het kan ook geld opleveren om een eigen startpagina te hebben. Dit met het plaatsen van affiliate banners en links. Met het platform Google Adsense verdient u zelfs geld per klikt. Een leuk inkomen is er met zekerheid uit te halen bij een serieuze aanpak.
Free Web Hosting