Een nieuwe startpagina website realiseren

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. Het artikel Maak snel een moderne portaal site spreekt over een dergelijk script. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Ook webhosting is tegenwoordig niet duur. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. Wilt u dit zelf programmeren? Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.
Free Web Hosting