Realiseer makkelijk een nieuwe portaal website

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script handelt dit allemaal voor u af. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. Het is een goed idee om Goede startpagina eens te bekijken. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting