Nieuwe startpagina online zetten

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Natuurlijk is die mogelijkheid er. Ook als u niet veel van de techniek weet. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Meer informatie is op te vragen via Startpaginascript. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen als men dat wil. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. U kunt teksten, knoppen en het laatste nieuws weergeven. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Zo voegt u op diverse manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.
Free Web Hosting