Een nieuwe startpagina online zetten

Denkt u dat het lastig is om een eigen startpagina website te maken? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Wanneer u het juiste hulpmiddel gebruikt, is het ook voor u mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Met het verkopen van links is het daarnaast mogelijk om met uw website geld te verdienen. In dit artikel leest u daar meer over. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

Het startpagina script komt op uw webhosting pakket te draaien. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Lijkt een startpagina script u wel handig, dan kunt u er meer over lezen op de pagina Uw eigen startpagina samenstellen. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Vaak neemt een meegeleverd installatiescript de moeilijkste stappen van de installatie voor zijn rekening.

U kunt het script aan diverse betaalmethoden koppelen. Met het verkopen van links kunt u ervoor zorgen dat uw website een extra inkomstenbron wordt. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. Daarbij kan ook worden aangegeven op welke dochterpagina en in welke rubriek de link moet worden toegevoegd. Men kan daarna betalen voor de plaatsing. Men kan bijvoorbeeld kiezen tussen betalen via PayPal of iDEAL. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Men kan dit account gebruiken om als paginabeheerder in te loggen. Na het inloggen kan men een nieuwe startpagina toevoegen en links op deze startpagina plaatsen. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Met het regelmatig toevoegen van content zorgt u ervoor dat de bezoeker uw website interessant blijft vinden. Ook zoekmachines vinden het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op de website verschijnt. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.
Free Web Hosting