Professioneel een nieuwe portaalwebsite vormgeven

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Via de links op Beheer betaalbaar een uitgebreide portaal site kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.
Free Web Hosting