Website tool

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Een CMS systeem is via de link beheer website eenvoudig te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. U krijgt daarnaast de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met dit beheeraccount kunt u met behulp van de beheerpaneel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Wellicht zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarnaast de betaling online verloopt. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. U kunt via het beheergedeelte de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Deze mogelijkheid heeft u daarnaast bij andere e-mails en teksten op uw site. Zonder twijfelen wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.

De optie om een demo omgeving te bekijken wordt via de website van de aanbieder geboden. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. En beslissen of u het wilt aanschaffen of niet.
Free Web Hosting