Een mooie startpagina maken

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

De pagina Eigen startpagina maken kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dan gaat u de dertig links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting