Een startpagina online zetten

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Uzelf als paginabeheerder registreren is een voorbeeld van hoe u zich veel veel websites kunt aanmelden. Als paginabeheerder kunt u een eigen startpagina aanmaken en vullen met links. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Het mogen toevoegen van links naar uw eigen website is interessant. Een link wordt als een aanbeveling beschouwd door de zoekmachines. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. U heeft een streepje voor als u een aantal goede links heeft die verwijzen naar uw site. En dit zal ervoor zorgen dat de website meer bezoekers krijgt.

Uw eigen startpagina website opzetten is ook een mogelijkheid. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Als de bezoeker voor de link betaalt is er honderd procent zekerheid dat de link geplaatst wordt. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.

Wilt u geen eigen startpagina samenstellen, dan is het bij veel websites ook mogelijk om een link aan te melden. Vaak kunt u een linksuggestie indienen. Dan beslist de beheerder of de link daadwerkelijk wordt geplaatst. Soms kunt u een link plaatsen door op een andere website een retourlink te plaatsen en de locatie hiervan door te geven. U ruilt dan een link. En u kunt bij veel websites nog altijd een betaalde link plaatsen. U weet dan zeker dat de link aan de website wordt toegevoegd. Heeft u nog vragen omtrent dit onderwerp, dan zou het artikel Beheer startpagina u verder kunnen helpen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Free Web Hosting