Uw eigen startpagina op touw zetten

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het is raadzaam om het artikel Een nieuwe startpagina online zetten door te nemen. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting