Houd uw favoriete sites online eenvoudig bij

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Dan kunt u de pagina eigen startpagina eens bekijken. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
Free Web Hosting