Uw eigen startpagina website maken

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor amper geld al aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan daarbij heel nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Eigen startpagina maken meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men daarnaast een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer eenvoudig aan. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Daarbij plaatst u behoorlijk gemakkelijk banners op uw site. Het toevoegen van een nieuwe banner is erg simpel.
Free Web Hosting