Uw favoriete websites op een rijtje

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina Je favoriete websites op een rij eens bekijken. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Er zijn geen beperkingen op het aantal startpagina’s dat per website aangemaakt kan worden.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting