Ontwikkel je eigen portaalsite

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk is. Het betreft een programma die u op uw webruimte plaatst. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. Zo zal de browser de correcte dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Eigen Startpagina doornemen. Als u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. U kunt gemakkelijk een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. Bij het creëren van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Op de website van de programmeur vindt u een handleiding.

U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken in het geval dat u dat wilt. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt simpel het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, indien u dat wilt. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.
Free Web Hosting