Uw eigen startpagina op touw zetten

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. Op uw startpagina website kunt u verwijzingen naar andere websites plaatsen. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Daarbij kunt u bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina te maken. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Er zal na het invullen van dit formulier een account voor de gebruiker worden aangemaakt. Met dit account kan een eigen startpagina worden samengesteld en beheerd.

Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan een subdomein worden gekozen. Bij het invullen van een subdomein is het slim om iets in te vullen dat het onderwerp van uw nieuwe startpagina goed beschrijft. Belangrijke zoektermen rond het thema van de startpagina kunnen hierin worden verwerkt. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

In het artikel Startpagina script vindt u veel informatie over het beginnen van een eigen startpagina website. Diepgaande kennis over websites maken is niet echt nodig. Wat u nodig heeft is een webhosting pakket en een eigen domeinnaam. Een installatiescript neemt het moeilijkste werk uit handen. Het aanmaken van nieuwe startpagina’s is direct na de installatie mogelijk. Er kunnen niet alleen links op een dochterpagina worden geplaatst, maar ook teksten en verschillende widgets. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Een link wordt automatisch toegevoegd zodra een betaling is gelukt. De prijs van een gewone link en een link op de voorpagina van uw website zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. U bepaalt zelf aan welke regels een nieuwe dochterpagina gebonden is.
Free Web Hosting