Uw eigen startpagina maken

Heeft u de wens om een eigen startpagina website te hebben? Dat is eenvoudig te realiseren. U kunt een PHP script gebruiken dat daar puur voor bedoeld is. Vaak kunt u het script door de aanbieder op uw webhosting pakket laten installeren. Mocht u het toch liever zelf installeren, dan is dat niet lastig. Er is vaak een handleiding bij inbegrepen.

Bent u benieuwd geworden naar het startpaginascript dan kunt u Uw eigen startpagina samenstellen eens bekijken. Het gaat om een betaalbaar startpaginascript. Geld verdienen kan met het startpagina script op verschillende manieren. U verkoopt dan links op de startpagina website. Ook kunt u affiliate banners plaatsen op uw dochterpagina’s. Langs deze weg verdient u de aanschafkosten snel weer terug. Uw startpagina zal zo voor extra inkomen zorgen. En uw startpagina website krijgt er verwijzingen op andere websites bij. Uw website krijgt extra bekendheid bij bezoekers en in de zoekmachines.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. Nadat u de bestanden heeft overgezet naar de server, roept u het installatie script aan. Het installatiescript maakt de benodigde databasetabellen aan. Een pagina beheerder kan bij een nieuwe startpagina kiezen voor een uniek subdomein. Bezoekers zien de startpagina als ze naar het ingestelde subdomein gaan. Alle dochterpagina’s hebben zo een eigen subdomein.
Free Web Hosting