Een nieuwe website maken

Uiteraard zou u ook zonder CMS systeem een website in elkaar kunnen zetten. U zou zich moeten afvragen of dat een gewenste situatie is. Mocht het een website zijn die u in de toekomst wilt verkopen, dan heeft u liever een CMS pakket. Het aanpassen van een website zonder CMS pakket vereist enige technische kennis. De koper zal eventueel externe expertise moeten inhuren hiervoor. Zonder CMS wordt het lastiger om de site te beheren naarmate u meer onderdelen op de website krijgt.

Het volgens een vaste manier werken kan wellicht wat stijf overkomen. Echter geeft dit ook een bepaalde structuur. De afbakening van content en opmaak kan behoorlijk strak in elkaar zitten. Zou u zonder CMS een aanpassing verkeerd doen, dan kan dit direct gevolgen hebben voor de gehele website.

CMS systemen zijn uitstekend in een team te gebruiken. Vrijwel ieder persoon kan overweg met een CMS na een korte uitleg. Het is niet veel anders dan bijvoorbeeld het werken met een tekstverwerker. Wij raden u aan om ook het artikel afkorting cms door te nemen. Om een CMS te laten werken zult u het eerst moeten installeren. Er zit dan ook vaak een installatiescript bij het CMS pakket. In veel gevallen zult u ook een database moeten aanmaken.
Free Web Hosting