Professioneel een eigen portaal website realiseren

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. De juiste hulpmiddelen gebruiken is daarbij van belang. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

Sommige startpagina websites zijn geheel bedoeld voor affiliate marketing. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. U kunt affiliate links op dezelfde wijze plaatsen als normale links.

Kijkt u uit naar meer informatie hieromtrent? Dan kunt u de pagina Eigen startpagina eens doornemen. Via dat artikel vindt u een link naar een goed PHP script voor het bouwen van uw eigen linkportaal. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. Na de betaling kunt u de bestanden van het PHP script meteen downloaden. Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Daar gaat wel enige tijd overheen. Ook is kennis van PHP dan vereist. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.
Free Web Hosting