Startpagina script

Een dochterpagina aanmaken kan op een aantal startpagina websites. Dit is gratis. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. Zo staan links over hetzelfde onderwerp bij elkaar. Dit is voor de bezoeker fijn. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. De keywords waarop u gevonden wilt worden kunt u in de titel gebruiken.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Startpagina script. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Startpagina’s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.
Free Web Hosting