Startpaginabeheer

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? Dit artikel zal dan erg waardevol voor u kunnen zijn. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Voor het runnen van een startpagina website heeft u een startpagina script nodig. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Iets anders dat dus geregeld dient te worden is een webhosting pakket. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Het artikel Beheer van uw linkpagina is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. Het lastigste gedeelte van de installatie wordt vaak door een apart installatiescript gedaan.

Verschillende betaalmethoden kunnen aan het startpagina script worden gekoppeld. Dit is nodig voor het verkopen van links. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. Via dit formulier dat via iedere dochterpagina is op te vragen, mag de bezoeker de rubriek kiezen waarin de link moet worden geplaatst. Betaling verloopt via bijvoorbeeld PayPal of iDEAL. Het is mogelijk om ook andere betaalmethoden aan te treffen in het script. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Met een account kan met inloggen op uw website. Wanneer men is ingelogd kan men een startpagina aan de website toevoegen. Zo zorgen gebruikers voor extra content op uw website. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Regelmatig nieuwe content is ook voor de zoekmachines interessant. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.
Free Web Hosting