Maak uw eigen advertentie website

Staat het starten van een marktplaats in uw planning? Verder op het moment dat u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er zal dan een werkende en gemakkelijk te wijzigen advertentie website tot uw beschikking komen. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Iemand met interesse in een aangeboden object kan gemakkelijk reageren op een advertentie. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Het artikel Bouw uw eigen advertentie website wijst u op een geschikt advertentie script. Zo zijn er verschillende opties waar een adverteerder uit kan kiezen bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Daarbij is het mogelijk om aan het toevoegen van een advertentie in bepaalde rubrieken een prijs te koppelen. Het advertentie script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Ook heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Tevens kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er bovendien voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het script is voorzien van een banner rotator.

De developer heeft daarnaast de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats script. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan simpel middels het beheerpaneel. Verder kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting