Makkelijk uw marktplaats starten

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er zal dan een werkende en simpel te veranderen advertentie website tot uw beschikking komen. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich makkelijk kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Via een reactieformulier kan er eenvoudig een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig met behulp van een reactieformulier doen.

Het doornemen van advertentie website is aan te raden als u op zoek bent naar een goed marktplaats script. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar een adverteerder uit kan kiezen bij het plaatsen van een nieuwe advertentie. U krijgt de mogelijkheid om betaalde categorieën aan te maken op uw marktplaats website. Voor zowel Nederlandse indien Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Reageren op een advertentie kan men simpel via een reactieformulier doen.

In het geval dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Het aanmaken van een Adsense blokje is enorm eenvoudig. Een alternatief is het plaatsen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

De web developer heeft ook de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats script. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u gedurende de installatie op. In de beheeromgeving kunt u deze gegevens makkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. De zoekwoorden en de beschrijving zijn bovendien per afzonderlijke categorie op uw advertentie website in te vullen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting