Wilt u een advertentiesite bouwen?

Een CMS systeem is altijd handig voor het maken en het beheer van een website. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Meer informatie over het script is te vinden op marktplaats script. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. Tijdens uw eerste bezoek aan de website kunt u het installatieproces starten. Tijdens het installatieproces kunt u de meta gegevens van uw website doorgeven. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.
Free Web Hosting