Maak uw eigen marktplaats

U kunt relatief eenvoudig zelf een marktplaats bouwen. Iets weten van HTML is niet noodzakelijk daarvoor. U kunt eenvoudig wijzigingen doorvoeren via het beheergedeelte. Op een laagdrempelige manier is voor u dus ook een eigen advertentiewebsite te beginnen. U kunt de inkomsten op diverse wijzen met behulp van de website genereren. Het toevoegen van betaalde rubrieken is daar een voorbeeld van. Vaak zullen bedrijven voor adverteren op websites zoals de uwe een budget beschikbaar hebben.

Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Een script waarbij dit goed kan kunt u via Start uw eigen advertentie website vinden. De pagina bevat een link naar een andere website waar zo een script te koop is. Dit script is met de scripttaal PHP in elkaar gezet. Het script zal een database nodig hebben. Deze dient u op uw webhosting pakket aan te maken.

Met behulp van een reactieformulier kan een bericht naar een adverteerder worden gestuurd. Daarbij probeert het script spam te herkennen en te blokkeren. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen.

Het is geen enkel probleem wanneer u geen technische kennis heeft. Tijdens het uitvoeren van het installatie script, kunt u een beheerdersaccount toevoegen aan de website. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel.

Als u gebruikmaakt van het PHP script dan hoeft u zelf geen script meer te schrijven. Er kan dan ook een hoop tijd worden bespaard. De functies die u nodig heeft zitten al ingebouwd in het kant en klare advertentie script. Ontwikkelen in PHP is dus niet meer nodig. U kunt eenvoudig wijzigingen doorvoeren via het beheergedeelte. Een eigen marktplaats is op deze manier toegankelijk op te zetten.
Free Web Hosting