Uw nieuwe startpagina online zetten

Een eigen startpagina kan een aantal voordelen met zich meebrengen. In de eerste plaats is het mogelijk om op een startpagina een verzameling van uw favoriete websites aan te leggen. Eigen websites promoten kan ook uitstekend met een eigen startpagina. Daarnaast kunt u geld verdienen met uw startpagina.

Als u aan de slag gaat met uw eigen startpagina, dan is het nodig om u eerst te registreren. Op veel startpagina websites waar u een dochterpagina mag aanmaken, vindt u een aanmeldformulier hiervoor. Via een zoekopdracht in Google vindt u snel een aantal geschikte startpagina websites. Zoekopdrachten zoals “eigen startpagina maken”.

Voor uw startpagina is het nodig om een geschikte naam te bedenken voor het subdomein waar deze op komt te staan. Is er een bepaald thema waar de startpagina over zal gaan, dan kunt u dit thema het beste verwerken in de naam van uw subdomeinen. Het is bij veel sites geen probleem wanneer u een algemene startpagina maakt. Het komt vaak voor dat er dan links over verschillende thema’s op de pagina staan. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Geef bij het aanmeldformulier een e-mailadres op dat werkt. In sommige gevallen dient u via een link uw aanmelding te bevestigen. De website zal deze bevestigingslink per e-mail naar u opsturen. Ook wanneer er geen sprake is van deze extra stap om uw account te bevestigen, is het handig om het juiste e-mailadres bij de aanmelding op te geven. Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u namelijk instructies aanvragen om uw wachtwoord te herstellen. De website zal bij een wachtwoordherstel de instructies per e-mail naar u sturen. Het is dan zonde wanneer het e-mailadres niet correct is ingevuld.

Hier en daar zijn er artikelen over het maken van uw eigen startpagina geplaatst. Op Uw nieuwe startpagina maken is bijvoorbeeld informatie te vinden. Wanneer u meer erover weet, dan wordt het ook gemakkelijker. Want naast het maken van de startpagina zal er ook af en toe onderhoud aan de pagina moeten worden gepleegd. Op de website waarnaar we verwijzen vindt u diverse artikelen over het aanmaken en het beheer van een eigen startpagina.

Uw startpagina zal leeg zijn wanneer u het net heeft aangemaakt. Voordat u een link kunt plaatsen, moet er een rubriek worden aangemaakt. De links dienen namelijk in een rubriek te worden geplaatst. In de regel maakt men meer rubrieken. Een rubriek heeft altijd een titel. Als titel kunt u een deelonderwerp opgeven. Zo kunnen de links naar onderwerp worden ingedeeld in de rubrieken. Voor de bezoeker ontstaat er zo ook een heldere structuur.
Free Web Hosting