Begin uw eigen startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. Het is vaak mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Een eigen portaalsite beginnen. Het startpagina script is simpel te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina zeer eenvoudig aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt bovendien affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting