Wil je een marktplaats bouwen?

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Natuurlijk is het mogelijk om met voldoende kennis zelf iets te programmeren in PHP. Een andere opties is het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats CMS script.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Voor het aanpassen van uw website via het beheerpaneel is nauwelijks kennis van de techniek nodig. U kunt zelf de kleuren van de website bepalen via het beheerpaneel. Via de beheerpaneel kunt u tevens hier en daar een banner plaatsen bij het overzicht van de advertenties.Door een reeds bestaand PHP script te kopen, realiseert u een tijdsbesparing. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Bij een script dat al bestaat, is van te voren al duidelijk met wie u contact moet opnemen wanneer het script fouten bevat.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? De pagina Een responsive marktplaats runnen kan u verder helpen. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. De betaling dient online te geschieden. Het script wordt direct na de betaling in verschillende compressieformaten aangeboden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.
Free Web Hosting