Nieuwe linkpagina

Zou u graag een eigen startpagina website willen hebben? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Maakt u gebruik van een startpaginascript dan is het vrij gemakkelijk te bouwen. In feite is een startpagina script een speciaal CMS script. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Het creëren van startpagina’s in mogelijk nadat u het startpaginascript heeft geïnstalleerd. Men kan zich registreren op uw website waarna men een startpagina kan creëren. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. We willen u graag wijzen op het artikel Startpagina aanmaken als u behoefte heeft aan meer informatie. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting