Beheer van een startpagina

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Maar het kan ook om een ander type website gaan. Het kan bijvoorbeeld om een startpagina website gaan. Een startpagina website bouwt u eenvoudig met een startpagina script. Dit is een grote linkverzameling in de vorm van een website. Meer informatie kunt u op de pagina Eigen startpagina maken vinden. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Voor het aanmaken van deelonderwerpen kunt u de categorieën binnen een startpagina gebruiken.

Als u een startpaginascript gebruikt kunt u makkelijk aanpassingen aan uw site verrichten. Een eigen startpagina aanmaken is mogelijk voor een bezoeker als hij zich aanmeldt. Op uw website zal hiervoor een eenvoudig in te vullen registratieformulier worden weergegeven. Er wordt een account aangemaakt waarmee kan worden ingelogd. Als de bezoeker is ingelogd kan hij een eigen startpagina maken.

Op het moment van aanmaken van een startpagina kan ook een subdomein worden ingevuld. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. U wordt dan uitgenodigd om een nieuw uniek subdomein te bedenken en in te voeren. De startpagina kan meteen na het aanmaken worden gevuld met links. Iemand mag meerdere startpagina’s aanmaken. U kunt zelf instellen in welke kleuren de website wordt weergegeven. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

U bent met uw eigen startpagina website niet gebonden aan regels die op bestaande startpagina websites gelden. Er zal geen dochterpagina plotseling verdwijnen. Wilt u een bepaalde vorm van zekerheid, dan krijgt u die met uw eigen startpagina website. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Het genereren van online inkomen is ook mogelijk met het startpagina script.
Free Web Hosting