Eigen Advertentie Website Samenstellen

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Die mogelijkheid heeft u ook wanneer u geen kennis over de achterliggende techniek heeft. Er komt dan een beheeromgeving beschikbaar waarmee u gemakkelijk verricht aan uw advertentie website. Het is zo heel makkelijk om een kleur of rubriek te wijzigen. Diepgaande kennis over de techniek is voor het wijzigen van uw website niet noodzakelijk. Via het marktplaats CMS voert u een wijziging eenvoudig door. Tevens zijn er allerlei mogelijkheden om met het script inkomsten te genereren. Dat kan met betaalde rubrieken heel goed. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. Voor al deze opties kunt u afzonderlijk de prijzen instellen via het beheerpaneel.

Na het toevoegen van een advertentie wordt een overzicht van de kosten getoond. Vervolgens krijgt hij de mogelijk om online een betaling te doen. Zou u ook zo een script willen waarmee u geld kunt verdienen? Neem dan ook eens marktplaats cms door. Zo een script hoeft niet veel te kosten. In enkele simpele handelingen is het script geïnstalleerd. De benodigde tabellen in de database worden automatisch voor u klaargezet. Ook maakt het script een beheerdersaccount voor u aan. Nadat uw advertentie website door het script gebruiksklaar is gemaakt, kunt u via de beheeromgeving het beheer van uw website doen.

Er kunnen enkele foto’s aan een advertentie worden toegevoegd.Het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd, past u heel eenvoudig aan. Bij een beperkte hoeveelheid schijfruimte kunt u de instelling lager zetten. Een nieuw gebruikersaccount kan men via uw website aanmaken. Dit doet men door een registratieformulier in te vullen. Met het aangemaakte account past een adverteerder heel eenvoudig zijn advertenties aan. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Ook kan men verdachte advertenties melden bij u.
Free Web Hosting