Hoe stoppen met blowen

Men zegt dat je van blowen tot rust komt. Wel is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eventuele gevaren van blowen. Een tips is om niet dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Maar afleiding zoeken kan ook op een andere manier. Ga een blokje om wanneer het mooi weer is. Het lijkt ons niet goed als een joint nodig is om te kunnen ontspannen.

Een gram cannabis is de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Het is voor veel cannabisgebruikers een behoorlijke kostenpost. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Op jaarbasis is het al helemaal schrikbarend hoog. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

In afkicken van blowen vindt u veel tips voor stoppen met blowen. Een artikel vol praktische tips voor stoppen met blowen. Stoppen met blowen is immers niet voor iedereen gemakkelijk te doen. Maar als u beslagen ten ijs komt, stopt ook u met gemak met wiet roken.
Free Web Hosting