Realiseer gemakkelijk een nieuwe portaalwebsite

Op iedere startpagina zijn een aantal rubrieken aan te maken. U kunt een aantal links plaatsen binnen iedere rubriek. Ook is er de mogelijkheid om widgets te plaatsen op een dochterpagina.

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. U kunt via startpaginascript navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Per onderwerp kan een dochterpagina worden geregistreerd op de website. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst.

Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. Er kan vrij eenvoudig een Google Adsense banner aan uw website worden toegevoegd. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid. Het kost weinig tijd om het script te installeren. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. Het tweede scherm is bedoeld voor het invullen van de relevante gegevens voor de database connectie. U kunt het 3e scherm gebruiken voor het aanmaken van uw beheeraccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn.
Free Web Hosting