Uw eigen startpagina op touw zetten

Wilt u de vindbaarheid vergroten van uw website, dan is het inzetten van startpagina’s wellicht een goed idee. Een verwijzing naar uw eigen website vanaf een startpagina draagt immers bij aan een betere positionering in de zoekresultaten van Google. Een eigen startpagina maken is mogelijk op een aantal websites die met een eenvoudige Google zoekopdracht te vinden zullen zijn. Het enige wat u er vaak voor hoeft te doen, is een gebruikersaccount aanmaken.

Uw eigen startpagina website beginnen is een andere mogelijkheid. In plaats van dat u een enkele dochterpagina beheert, krijgt u de controle over de gehele website. U bepaalt zelf hoe u het inricht en u kunt eventueel eigen voorwaarden stellen. Omdat u voor de webhosting een contract afsluit, kan het niet voorkomen dat uw website opeens niet meer bereikbaar is.

Het artikel is erg interessant wanneer u meer hierover te weten zou willen komen. U leest er over het samenstellen van een dochterpagina bij een bestaande startpagina site, maar ook over het zelf oprichten van een startpagina website. Het lezen van het bovenstaande artikel is een goede eerste stap wanneer u brood ziet in het gebruik van de startpagina’s.

Op welke manier u het dan ook gaat aanpakken, het zal altijd zo zijn dat het goed is om een aantal startpagina links te hebben die naar uw website verwijzen. Bij een grotere mate van diversiteit van de links zal uw website een betere positionering in de zoekresultaten krijgen. Meer mensen zullen uw website dan kunnen vinden en bezoeken wanneer uw website voldoende uitnodigend is. Deze bezoekers kunnen een klant van u worden. Uw inkomsten zullen met extra klanten worden verhoogd. En extra inkomsten kunnen om allerlei redenen handig zijn.
Free Web Hosting