Uitgebreide advertentiesite runnen

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een gedeelte van het script bestaat uit de beheerschermen. U kunt vanuit de centrale beheerschermen gemakkelijk de advertentie website beheren. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

Het artikel Uitgebreide advertentiewebsite maken bevat alle benodigde informatie over het PHP script. Een link naar het script kunt u eveneens vinden op de betreffende pagina. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. Het op de server plaatsen van de files is uiterst eenvoudig. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. U alles over de verschillende mogelijkheden lezen op de website van de ontwikkelaar. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. Dit kunt u als extra opties aanbieden, waarvoor verschillende bedragen gerekend kunnen worden. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting