Start uw eigen webwinkel

Websites met vrij complexe mogelijkheden, kunnen in PHP ontwikkeld worden. Een webwinkel kan als relatief simpel voorbeeld worden genoemd. Ook zonder specifieke PHP kennis kunt u een in PHP geschreven CMS script voor een eigen webshop relatief eenvoudig gebruiken. Het onderhoud en het bijhouden van een webwinkel zal in de regel relatief goedkoop zijn. Het is met een kleine investering mogelijk om een online webwinkel te starten.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Een webshop PHP script is via het artikel online webshop maken te vinden. Met dat PHP script kan een geweldige webshop in elkaar worden gezet. Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt de tool binnen korte tijd aan de praat krijgen. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Zo kunt u de meta gegevens van de website invoeren. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Tevens kunt u een beheeraccount aanmaken. De gebruikersnaam en het wachtwoord geeft u tijdens de installatie op.
Free Web Hosting