Bouw je eigen startpagina

Uw eigen startpagina aanmaken klinkt u wellicht wat technisch in de oren. Nochtans is er niet veel kennis nodig voor het aanmaken van uw eigen startpagina. De allereerste pioneer op het gebied van startpagina’s wilde altijd een systeem dat voor mensen zonder technische kennis toegankelijk is. Nog altijd is er geen verstand van techniek nodig. Het in de juiste opmaak gieten en het weergegeven van een werkende link, daar hoeft u zich niet om te bekommeren.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. En u moet natuurlijk weten welke links u gaat plaatsen. Op veel startpagina websites kunt u zich registreren. Daarna kunt u een eigen startpagina aanmaken. U krijgt dan toegang tot het beheergedeelte. Dit is het gedeelte waar u dochterpagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doen.

Wilt u meer weten? Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. Bijvoorbeeld het artikel eigen startpagina samenstellen. Ook een aantal andere artikelen gaan over startpagina beheer. U kunt er meer artikelen over het beheer van een eigen startpagina vinden.

Het aanmaken van uw eigen startpagina zal bij het grootste deel van de websites gratis zijn. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. Het aanmaken van een startpagina en het toevoegen van de eerste links is binnen een half uurtje gepiept.
Free Web Hosting