Een nieuwe portaal website oprichten

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? U kunt via de links op Gemakkelijk een moderne portaalwebsite oprichten navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.
Free Web Hosting