Maak betaalbaar een moderne startpagina website

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Het is van groot belang dat u voldoende bezoek op uw website heeft. Een interessante positie in de zoekresultaten van Google is daarbij wel belangrijk. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Daarbij is een optie om uw eigen startpagina website in elkaar te zetten, waarop u links kunt plaatsen.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. U kunt in het artikel aanmelden startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Via de link in dat artikel kunt u het betreffende script downloaden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Marketingtechnisch is dat uiterst interessant omdat u de aandacht naar een specifieke categorie kunt toetrekken. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. U kunt de gegevens van uw bedrijf invoeren in het beheerpaneel. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Verder kan affiliate marketing worden toegepast, wanneer u tevens affiliate links aan uw startpagina’s toevoegt. U verdient dan geld aan commissies per verkoop, hetzelfde als bij een affiliate webshop het geval is. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

U kunt uw website zo inrichten dat beheerders zich kunnen registreren voor het beheer van hun eigen startpagina. De meta gegevens voor Google kunnen per specifieke rubriek worden ingevoerd. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. U kunt zo opvallende kleuren gebruiken om de aandacht naar een specifieke rubriek toe te halen.
Free Web Hosting