Realiseer gemakkelijk een moderne portaal website

Extra backlinks kunnen worden gemaakt met behulp van uw eigen startpagina website. Aan een dergelijke website kunnen een aantal startpagina’s worden toegevoegd. U kunt iedere startpagina wijden aan een specifiek onderwerp. Op elke dochterpagina is het mogelijk om een aantal categorieen toe te voegen. Binnen elke categorie kunt u een aantal backlinks toevoegen. Ook is het mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. Deze PHP code kunt u zelf ontwikkelen. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. U kunt via Eigen startpagina navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Met het batch proces waarmee het script is voorzien, kunnen niet werkende links worden gecheckt. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.

Met een eigen account kunnen ze 1 of meer dochterpagina’s op de website aanmaken. Per onderwerp kan een dochterpagina worden geregistreerd op de website. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen. Naast links kunt u ook diverse widgets toevoegen aan een startpagina. Tevens kunt u het meest recente nieuws toevoegen aan een startpagina.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. Het is uiterst eenvoudig om inkomsten te genereren met de verkoop van links. Tevens is het mogelijk om banners aan de website toe te voegen. Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid.

De installatie van het script is heel snel te doen. Deze bestaat uit slechts 3 schermen. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. U kunt het 3e scherm gebruiken voor het aanmaken van uw beheeraccount. U kunt daarbij zelf een username en password kiezen.
Free Web Hosting