Startpagina en startpagina script

Het zelf maken van een startpagina is niet moeilijk. Aanmelding op een startpagina-website is daarvoor nodig. Registreren gaat via een registratieformulier. In dit formulier kunt u soms al de gewenste dochterpagina invullen. Anders kan het nadat u bent geregistreerd.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. Deze kolommen bevatten rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Een aantal websites staan plaatsing van afbeeldingen en stukjes tekst ook toe. Soms is er sprake van een quotum: een minimum aantal links is dan nodig om de startpagina zichtbaar te maken.

Ook kunt u een extra zakcentje verdienen aan uw startpagina. Vaak is er de mogelijkheid om affiliate links te plaatsen. U kunt met affiliate marketing geld verdienen door naar de producten van iemand anders te linken. Klikt iemand op de link en koopt diegene wat op de website van de adverteerder, dan ontvangt u een vergoeding. In Nederland zijn er een aantal netwerken voor affiliate marketing. Een goed platform voor affiliate marketing is Tradetracker.

Uiteraard kunt u ook links naar uw eigen sites plaatsen. Sommige mensen willen u betalen voor het plaatsen van een link naar hun website. Te vaak betaalde links plaatsen wordt afgeraden. Zoekmachines houden er niet van als voor veel links is betaald. Wanneer sprake is van veel betaalde links, wordt een website lager geplaatst.

Wilt u niet op andermans website aan de slag, dan kunt u zelf een startpagina website optuigen. Dat is niet moeilijk. U kunt hier meer over te weten komen door Startpagina script door te nemen. Een startpaginascript neemt u veel programmeerwerk uit handen. De kosten van het script en van hosting vallen over het algemeen mee.

Mensen die uw website bezoeken, kunnen zich met het script registreren en een eigen startpagina aanmaken. Wilt u dat niet, dan hoeft dit niet. Willen bezoekers een link op uw startpagina site? Het script biedt bezoekers de mogelijkheid om linktips in te sturen. Het script plaatst dit formulier automatisch onder iedere dochterpagina. Ieder onderdeel is enigszins te wijzigen zodat de site kan worden aangepast naar uw smaak. Wat fijn is, is dat u geen technische kennis hoeft te hebben. Zo kan iedereen zijn links plaatsen.
Free Web Hosting