Maak een eigen startpagina

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Op de pagina Uw eigen startpagina samenstellen kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting