Realiseer professioneel een eigen portaal website

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. Uw website levert zo wat geld op. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. U kunt het scherm waarin u dat kunt instellen vinden binnen het beheergedeelte. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. U kunt zowel Mollie als TargetPay gebruiken met het script. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.

Het is raadzaam om Een nieuwe startpagina website maken te bekijken. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Het plaatsen van een banner is eveneens eenvoudig. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting