Hoe maak je een startpagina

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te beginnen dan u in eerste instantie zal denken. U kunt dit met een speciaal script makkelijk realiseren. Deze pagina voorziet u van meer informatie over een script waarmee een startpagina website bouwen mogelijk is. Via de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen wanneer u dat zou willen. U zult op een startpagina website doorgaans een aantal dochterpagina’s vinden. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Een dochterpagina met verschillende onderwerpen toevoegen mag meestal ook. Het plaatsen van een startpagina is op een groot aantal Nederlandse websites gratis te doen.

Meer informatie over een tool hiervoor kunt u met behulp van het internet makkelijk vinden. Op de pagina Begin een mobielvriendelijke startpagina website staat veel nuttige informatie. U kunt via dat artikel een nuttig PHP script voor startpagina beheer vinden. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. U kunt diverse soort widgets enorm simpel plaatsen. Men kan een betaalde link aanmelden op uw website. Op deze manier is online geld verdienen vrij gemakkelijk te doen. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Betalen gaat behoorlijk eenvoudig middels de website.

Met het script zijn per dochterpagina en link categorie de meta gegevens op te geven. Onderaan een startpagina staan een aantal gemeten gegevens. Het aantal links en de datum van de laatste wijziging worden op een startpagina weergegeven. Met het script hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script. Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Het gewenste subdomein kan daarbij worden ingevoerd. Op elke pagina ziet u onderaan wat statistieken.
Free Web Hosting