Stoppen met blowen ontwenningsverschijnselen

We kennen bijna allemaal wel iemand die graag een jointje rookt. Van blowen komt men tot rust. Soms krijgt men er ook lachkicks van.

Het kan niet ontkend worden dat blowen inderdaad ontspannend is. Maar daarentegen kunt u ook op andere manieren ontspannen. Lees een boek of ga een half uurtje hardlopen. Het lijkt ons niet goed als een joint nodig is om te kunnen ontspannen.

Kenmerkend voor blowen is de vergeetachtigheid die ermee gepaard gaat. Men moet bijvoorbeeld lang nadenken om zich recente dingen te herinneren. Afspraken worden vergeten en men krijgt hierover conflicten.

Even afkickverschijnselen blowen doornemen is goed wanneer u wilt stoppen met blowen. U leert met welke valkuilen u rekening moet houden na het stoppen met blowen. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar met een goede voorbereiding gaat het ook u lukken.

Met blowen krijgt men over het algemeen ook tabak binnen. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting