Het opzetten van uw moderne portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen is heel eenvoudig als u daarvoor een startpagina PHP script gebruikt. Men kan een eigen subdomein voor iedere afzonderlijke startpagina op de site aanmaken met het PHP script. Belangrijke zoekwoorden kunnen in het subdomein van een afzonderlijke dochterpagina worden opgenomen.

U kunt op Startpagina script meer hierover lezen. Men heeft het script ontwikkeld met PHP. U zult ook een database moeten kunnen aanmaken want daarin wordt de website content opgeslagen. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Naast links kan men ook diverse widgets toevoegen aan de eigen startpagina.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. Wilt u een Google Adsense banner toevoegen, dan is dat eenvoudig te doen. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Er zijn verschillende plekken op uw website waar u een banner kunt toevoegen.

Men kan natuurlijk een wachtwoord kwijt zijn. Het is niet moeilijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Het startpagina script stuurt instructies voor wachtwoordherstel na de aanvraag naar het e-mailadres van de beheerder. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Er is een link toevoegen formulier dat vanaf iedere startpagina gemakkelijk naar voren te halen is. Men kan daarbij de locatie van een eventuele retourlink doorgeven. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de linkplaatsing. Als u de betaalkoppeling activeert, kan de betaling direct online verlopen. Als een betaling is gelukt, wordt de link automatisch toegevoegd.
Free Web Hosting