Professioneel een nieuwe portaal site samenstellen

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. U kunt op een dergelijke website diverse dochterpagina’s aanmaken. U kunt iedere startpagina wijden aan een specifiek onderwerp. Aan deze dochterpagina’s kunt u rubrieken toevoegen. Binnen elke categorie kunt u een aantal backlinks toevoegen. U kunt ook widgets plaatsen op een startpagina.

PHP code is voor zo een website noodzakelijk. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. U kunt via hoe maak ik een startpagina navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Er is een prima mogelijkheid om online extra geld te verdienen. U kunt heel gemakkelijk met het verkopen van links geld verdienen. Verder kunnen er op verschillende posities op de website banners geplaatst worden. Op deze manier kunt u wat extra financiële ruimte creëren. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website.

Het kost weinig tijd om het script te installeren. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. Het 1e scherm wordt gebruikt om de globale gegevens van uw nieuwe startpagina website in te vullen. U kunt het tweede scherm gebruiken om de gegevens voor de databaseverbinding in te vullen. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. U kunt daarbij zelf een username en password kiezen.
Free Web Hosting