Uw eigen affiliate marketing internetwinkel bouwen

Online kunt u met affiliate marketing relatief eenvoudig extra geld verdienen. Affiliate marketing heeft u de gelegenheid om geld te verdienen zonder dat u eigen producten hoeft samen te stellen. Wat u daarvoor nodig hebt is een goed werkend PHP script, een domein en goede webhosting. Het aanbod is up to date te houden door regelmatig productfeeds in te lezen en zo de producten binnen de shop toe te voegen.

Via de link affiliate marketing webshop schaft u gemakkelijk een script aan voor affiliate marketing. Via die website kunt u tevens hosting afsluiten en een domeinnaam aanvragen. Het script wordt meteen op uw hostingpakket geplaatst wanneer u hiervoor kiest. Het is dan niet meer nodig om de installatie zelf uit te voeren.

Er is een beheeromgeving waarmee u eenvoudig wijzigingen binnen uw online winkel aanbrengt. U krijgt uw eigen gebruikersnaam met wachtwoord om binnen de beheeromgeving in te loggen en de site te beheren. Binnen de beheeromgeving is het mogelijk om allerlei wijzigingen binnen uw shop aan te brengen. Zo kunt u de rubrieken binnen uw webshop aanmaken via de beheeromgeving.

Vanuit de beheeromgeving kunt u tevens uitbreidingen op het script kopen als u dat zou willen. Om te beginnen met affiliate marketing geeft dit script u de juiste mogelijkheden. U kunt met een eigen affiliate webshop prima zorgen voor wat extra geld naast uw salaris. Het bijwerken van producten kost u geen tijd omdat de feeds automatisch om de zoveel tijd worden ingeladen. U kunt op een eenvoudige wijze productfeeds toevoegen binnen de affiliate winkel.
Free Web Hosting